Uudisrakentaminen

Rakennamme toimitilat, omakotitalot, autotallit, katokset, varastot sekä muut rakennukset ammattitaidolla. Toimimme kohteissa tyypillisesti pääurakoitsijana ottaen vastuun projektin kokonaisuudesta. Laajan ja sitoutuneen alihankkijaverkostomme avulla saamme työn sujumaan jouhevasti ja laadun pysymään korkeana.

Autamme tarvittaessa rakennuslupa-asioissa ja otamme verkostoistamme löytyvän suunnittelija-arkkitehdin tarvittaessa mukaan projektiin. Aloitamme työn tarvittaessa vaikkapa tontin puuston raivaamisesta ja hoidamme koko projektin loppusiivoukseen saakka.

Asiakkaamme kertovat

Eero on toteuttanut lukuisia rakennusprojekteja puolestamme, alkaen kiireisistä messurakennustöistä ja päättyen suuren varastohallin rakentamiseen. Hän on aina saanut sovitut tehtävät valmiiksi sovittuna aikana. Työn jälki on moitteetonta, ja Eeron kyky soveltaa ja kokemus rakenteista näkyvät selkeästi hänen työssään. Hän on todella pätevä ammattilainen.

Erityisesti Eero on vakuuttanut asiakasrajapinnan hoidossa ja viestinnässä. Hän on toiminut meidän edustajanamme messuilla ja osallistunut tuotekehitysprojekteihin. Eero on rehellinen, luotettava, tehokas ja huolellinen. En voi kuin kehua häntä ja suositella häntä kaikenlaisiin rakennusprojekteihin.
Arttu Jokinen, myyntijohtaja / yrittäjä, Stonegroup Finland Oy

Palvelualueemme

Palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti 40 kilometrin säteellä Orivedeltä, mutta tarvittaessa myös kauempanakin. Meiltä löytyy tyytyväisiä asiakkaita mm. seuraavien kuntien alueilta:
• Orivesi
• Kangasala
• Kuhmoinen
• Jämsä
• Tampere
• Ruovesi
• Juupajoki
• Mänttä-Vilppula

Näin homma toimii

1. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, sovitaan ajankohta katselmoinnille.
2. Tulemme paikan päälle suunnittelemaan kanssasi työn toteutusta.
3. Saat työstä kiinteähintaisen urakkatarjouksen tai kustannusarvion.
4. Hyväksyttyäsi tarjouksemme aloitamme työt sovitussa aikataulussa.

Laatu on meille tärkeintä

Olet tervetullut tarkistamaan työmme jäljen missä tahansa työmme vaiheessa. Dokumentoimme työmme olennaiset vaiheet valokuvaamalla. Pysyt ajan tasalla töiden etenemisestä WhatsApin kautta saamiesi kuvien sekä puhelimitse pidettyjen tilannekatsausten avulla.

Oikeat materiaalihankinnat auttavat onnistumaan

Hoidamme mielellämme rakennusprojektisi tarvikehankinnat puolestasi hankkimalla ne tukkualennuksiamme käyttäen kilpailukykyiseen hintaan. Tällöin otamme myös vastuun materiaalien laadusta sekä sopivuudesta. 

Puutavaran oksaisuus sekä muu materiaalin laatu vaikuttavat suuresti sekä materiaalihävikin määrään että työhöön kuluvaan aikaan. Mikäli tarvikkeita kuluu odotettua vähemmän, voimme useimmiten hyödyntää ne tulevilla työmaillamme. Työn valmistuttua tontillesi ei myöskään jää pyörimään ylimääräisiä tarvikekasoja, vaan kohde on loppusiivouksen jälkeen tip top kunnossa!

Yhteystiedot

Eero Santahuhta
044 0490090
eero@rakennaxasennax.fi

  Laskutustietomme

  Verkkolaskuosoite: 003732526568
  Operaattori: Maventa (003721291126)

  Vastaanotamme vain verkkolaskuja
  Rakennax &  Asennax Oy
  35100 Orivesi
  eero@rakennaxasennax.fi
  044 0490090
  Y-Tunnus 3252656-8
  Tietosuojaseloste >>
  Nettisivujen toteutus: